Anbefalinger – Ina

Det har været en meget positiv oplevelse at være i et metakognitivt forløb hos Ina.
Jeg er blevet mødt med stor varme og empati og frem for alt har Ina givet mig et frirum, hvor der har været plads til at sætte ord på de tanker og følelser, der alt for længe har skabt angst og tankemylder i mit sind – intet har været for stort eller for småt og alt er blevet taget seriøst af Ina på en befriende, ikke-dømmende måde.
Forløbet har hjulpet mig videre gennem konkrete og vedkommende øvelser, der har givet mig forståelse for hvordan jeg kan håndtere mine tanker. Disse værktøjer og strategier har nu ”taget bo” inde i mig og hjælper mig stadig med at holde angst og tankemylder væk.
Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg har fået og kan varmt anbefale Ina!

____

Der er måske ikke noget kvik-fix, når man taler om psykologbehandling, men den måde, Ina håndterede mine seancer med metakognitiv terapi på, var faktisk ret tæt på. Ina formåede hurtigt at sætte sig ind i min situation og give mig præcis den indsigt og de værktøjer, netop jeg havde brug for. På den måde er jeg blevet i stand til at gå videre med både arbejdsliv og masteruddannelse uden ondt i maven og andre stress symptomer.

Karen 58 (tidligere stressramt med lang sygemelding)

____

Jeg har gået og går stadig i et metakognitivt forløb hos Ina Skyt på grund af mistrivsel på mit arbejde og især med min chef.
Ina har så stor en faglighed og er så kompetent en psykolog, at det hurtigt viste sig, at hun var den helt rigtige psykolog for mig.
Fra start af har jeg oplevet en tryghed og en tro på, at jeg kunne komme videre i mit liv og få det godt igen. Med en utrolig empatisk og venlig imødekommenhed har hun lært mig, at med de rigtige redskaber, en indsats fra én selv og støtte fra Ina, så kan livet igen blive fyldt med glæde og energi.

”Fru Andersen”, 61 år 😊 ”

____

Jeg kontaktede Ina, da min 7 år gamle angst var blusset voldsomt op, efter jeg havde været sygemeldt i en længere periode grundet rygsmerter. Efter kun et par samtaler, mærkede jeg en klar forbedring af min måde at håndtere min angst på, så den ikke fik lov at styre mig og min hverdag. Dette skyldes til dels den metakognitive tilgang, og dels den fortrolige, professionelle og afslappede atmosfære, som Ina hurtigt fik etableret. Jeg har 3 tidligere forløb med kognitiv adfærdsterapi bag mig, men har aldrig kunnet vedligeholde de nye tankemønstre efter endt behandling. Her nogle måneder efter sidste samtale med Ina, har jeg det stigende bedre end i flere år og kan med de nye værktøjer holde angsten nede, selv i pressede situationer, hvor den tidligere ville have lammet mig. Det har givet mig glæden ved livet tilbage, modet til at være spontan og jeg ser endelig lyst på fremtiden igen.

Carina