Føler du, at din hverdag hænger dårligt sammen som følge af psykiske udfordringer eller negative tanker, som er svære at styre? Mange danskere oplever psykiske udfordringer og udviser symptomer på stress, angst og depression, der kan være svære at komme til livs uden professionel hjælp.

 

Hos psykologhuset ReView kan du få hjælp med den bedste behandling, der giver dig mulighed for at få tankerne og de psykiske udfordringer under kontrol, så de ikke får lov at fylde i din hverdag. Vi er specialister i behandling af stress, angst og depression, og vi kan coache dig i forhold til alt fra livskriser til personlig eller professionel udvikling. Vores spidskompetence er metakognitiv terapi (MCT), hvilket er en ny og yderst veldokumenteret metode til behandling af psykiske udfordringer.

 

Vi tilbyder blandt andet metakognitiv behandling tæt på Randers, og vores skønne lokaler, der ligger i udkanten af Aarhus, danner rammen for et målrettet behandlingsforløb hos os, hvor du vil kunne lære at styre dine tanker hensigtsmæssigt.

 

Når du lærer at styre dit tankemylder eller dine psykiske udfordringer, vil du opnå gode resultater på lang sigt, og derfor glæder vi os til at byde dig velkommen, uanset hvilken type behandling der passer bedst til dine behov.