Døjer du med symptomer på depression eller angst, eller oplever du andre psykologiske udfordringer? Det gør rigtig mange danskere, og måske mærker du selv, at det kan være svært at kontrollere dine tanker i bestemte situationer. Bearbejdning af tankemylder kan være udfordrende, men hos psykologhuset ReView kan vi hjælpe dig med at få dine tanker under kontrol.

 

Vi er specialister i behandling af angst, depression, stress og generelle udfordringer samt hjælp til professionel og personlig udvikling, og en af vores spidskompetencer er at behandle med metakognitiv terapi (MCT), som er en nyere og veldokumenteret metode, der behandler psykiske udfordringer.

 

Du kan få metakognitiv behandling tæt på Ry, og når du vælger psykologhuset ReView, får du et behandlingsforløb, der tager afsæt i dine konkrete udfordringer og behov. På den måde arbejder vi sammen om at give dig de rette redskaber til at få de negative tanker under kontrol, så du på en hensigtsmæssig og langsigtet måde kan bearbejde tankemylder.

 

Vi har lokaler i Brabrand, der ligger i udkanten af Aarhus, og vi står klar til at byde dig velkommen i vores skønne rammer. Både hvis du ønsker metakognitiv behandling eller et af vores andre behandlingstilbud, som vi selvfølgelig gerne fortæller mere om, hvis du kontakter os.