Har du psykologiske udfordringer, eller kæmper du med symptomer på angst eller depression? Mange mennesker har på et eller andet tidspunkt i deres liv mærket, at tanker kan være svære at styre, og for nogle er bearbejdningen af et negativt tankemylder svær at kontrollere, så tankerne forsvinder.

Hos psykologhuset ReView er vi specialister i behandling af stress, angst, depression og udfordringer relateret til livskriser samt hjælp til både personlig og professionel udvikling, og vi arbejder særligt med metakognitiv terapi (MCT), som er en ny, veldokumenteret metode til behandling af psykiske udfordringer.

 

Vi tilbyder metakognitiv behandling tæt på Silkeborg, og når du indgår i behandling hos os, arbejder vi sammen ud fra målet om at lære dig, hvordan du tager kontrol over dine tanker. På den måde får du redskaber til at kunne fokusere din tanker hensigtsmæssigt, sådan at du kan forholde dig til og bearbejde de negative tankemønstre.

 

Vores lokaler ligger i Brabrand i udkanten af Aarhus, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne rammer. Uanset om du ønsker metakognitiv behandling eller andre af vores tilbud om behandling, står vi klar til at hjælpe dig med de ting, du har brug for at få styr på.