Mange danskere døjer med psykiske udfordringer og symptomer på depression, angst eller stress. Oplever du også, at de negative tanker kan være svære at kontrollere og sortere, kan det være en god idé at søge professionel hjælp, så du kan få dit tankemylder under kontrol og på den måde fokusere på de vigtige ting i dit liv.

 

Hos ReView kan vi hjælpe dig med at komme af med de negative tanker, og vi kan lære dig at forholde dig konstruktivt til dem, når de opstår. Vi arbejder professionelt med forskellige behandlingstyper, og vi er særligt specialister i metakognitiv terapi (MCT), der er en af de nyste og stadig meget veldokumenterede metoder til behandling af psykiske udfordringer.

 

Vi tilbyder behandling tæt på Skanderborg i vores skønne lokaler, der ligger i udkanten af Aarhus ved Brabrand, og når du vælger psykologhuset ReView, får du et personligt behandlingsforløb, der altid har udgangspunkt i dine konkrete udfordringer og behov.

 

På den måde arbejder vi sammen om, at du skal have de rette redskaber til at kontrollere dine negative tanker, og du bliver klædt på til at bearbejde tankermylder fremadrettet. Uanset hvilken type behandling der virker bedst for dig, står vi klar til at byde dig velkommen, så vi sammen kan sørge for, at dine psykiske udfordringer kommer under kontrol.