Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  1- eller 2-dags introduktion til Metakognitiv terapi

  Metakognitiv terapi er en ny terapiform, der har vist sig yderst effektiv til behandling af lidelser som angst, depression, OCD og PTSD.

  Metoden er baseret på forskning og tager udgangspunkt i at afhjælpe bekymring, grubleri og uhensigtsmæssige mestrinsstrategier – Også kaldet “Det kognitive opmærksomhedssyndrom” (forkortet CAS).

  CAS´en menes at være hovedårsagen bag psykiske lidelser, hvorfor behandling med Metakognitiv terapi fokuserer på at lære klienten at tage kontrol over CAS´en. Forskning har vist, at klienter kan behandles effektivt på 8-12 sessioner.

  Denne introdag henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i dit professionelle virke og er nysgerrig på at lære mere om den særlige tilgang, som Metakognitiv terapi repræsenterer.

  Dagen vil veksle mellem oplæg og små praktiske øvelser, så du får en fornemmelse af Metakognitiv terapi og af, hvordan du kan bruge Metakognitiv terapi i din hverdag.

  Er du interesseret i et introduktionsforløb, der forløber over 1 eller 2 dage, er du meget velkommen til at kontakt os for nærmere information. Vi kommer også gerne ud på din arbejdsplads, hvis I er en større gruppe, der gerne vil høre mere om Metakognitiv terapi og overvejer, om denne terapiform er egnet til netop jeres målgruppe.

  For yderligere information: kontakt Dorte Fløe Lemming.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Metakognitiv terapi
  Læs mere
  Psykolog Dorte Fløe Lemming
  Læs mere