Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Lad tanker om arbejdet blive på arbejdet

  – tre moduler på arbejdspladsen

  På arbejdspladser har vi i de senere år fokuseret meget på at skabe en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi opfordrer vores medarbejdere til at gå hjem til tiden, lukke deres mail ned efter endt arbejdsdag, adskille arbejdsmobilen fra privatmobilen og generelt holde fri, når de har fri. Men som mange ledere og medarbejdere erfarer, så lukker disse tiltag ikke nødvendigvis ned for alle de mange tanker, vi ofte har om vores arbejde.

  Så selvom vi holder fri, holder vi derfor ikke nødvendigvis fri fra vores tanker om arbejdet.

  Medarbejdere kan derfor fortsat ”være på arbejde” i fritiden. Vores nervesystem kan ikke skelne mellem tanker og virkelighed,  og konsekvensen af dette er, at bekymringer om arbejde aktiverer vores alarmberedskab, så vi føler os pressede, stressede og/eller ængstelige, selvom vi fysisk er langt væk fra vores arbejde.

  Hvordan kan vi hjælpe?

  Hos psykologhuset ReView arbejder vi med at afgrænse tanker om arbejdet til netop arbejdet for dermed at øge trivsel og reducere stress- og belastningssymptomer. Jo bedre vi bliver til at reducere bekymringer og grublerier om arbejdet, jo bedre bliver vi til:

  • at være nærværende, der hvor vi er
  • holde fokus og koncentration
  • træffe beslutninger og handle derefter
  • sige til og fra – og dermed være mere tydelige
  • tænke kreativt og skabe forandring

  Alt sammen noget som højner vores følelse af værd og kompetence samt humør, energi og trivsel generelt – både i og uden for vores arbejde – Og som arbejdsplads opnår vi et bedre samarbejde, højere kvalitet og effektivitet samt et markant bedre psykisk arbejdsmiljø.

  Den manglende brik

  At skabe en god balance mellem privatliv og arbejdsliv samt sikre en højere trivsel er derfor mere komplekst end blot gå hjem til tiden. De gode og konkrete stress-reducerende tiltag er vigtige, og de kan reducerer stress og overbelastning i et et vist omfang. Det er dog først, når de kombineres med vores iboende evne til at afgrænse tanker, at vi får fuld effekt af de sunde tiltag. Derfor kan I opleve, at dette forløb er netop det I mangler, for at jeres allerede igangsatte initiativer, giver de tiltænkte resultater.

  Kort om forløbet

  Vores forløb ”Lad tanker om arbejdet blive på arbejdet” forløber over tre moduler á tre timers varighed. Der er derudover mulighed for et booster-modul en måned efter, at det indledende forløb er afsluttet. Forløbet henvender sig til en mindre medarbejdergruppe, en afdeling eller hele arbejdspladsen og vil altid være målrettet netop de udfordringer, som I oplever  på arbejdspladsen.

  Lidt om os

  Forløbet afholdes af certificerede metakognitive psykologer og tager udgangspunkt i viden og erfaringer omkring overtænkning og konsekvenserne heraf. Forløbet er baseret på vores erfaringer fra tidligere gruppeforløb, samt viden og erfaring fra erhvervslivet og kommunalt regi. I forløbet vil vi løbende måle på medarbejdernes udvikling, så vi sikrer os, at der er progression og bevægelse i den ønskede retning.

  Kontakt os for yderligere information.

  Introduktion til Metakognitiv terapi

  1 dags introdag på arbejdspladsen

  Læs mere