Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Supervision – en fælles indsats & et fælles udbytte

  I en travl hverdag kan det på mange arbejdspladser være svært at finde tid og rum til at dele viden, erfaringer og udfordringer med eksempelvis borgere og pårørende. Derfor kan tilgange og rutiner være meget forskellige, hvilket kan medføre frustrationer og uenigheder i medarbejdergruppen.

  Hos ReView tror vi på, at vidensdeling og erfaringsudveksling mellem medarbejdere er medvirkende til optimere og kvalitetssikre arbejdsgange samt øge kommunikation og trivsel på arbejdspladsen. Derfor har vi i supervision fokus på både den konkrete opgave – herunder udveksling af viden og erfaringer – men samtidig også på, hvordan opgaven påvirker den enkelte og arbejdsmiljøet som et hele.

  Supervision er en særdeles effektiv og samtidig omkostningslav indsats, der medvirker til optimering af arbejdsgange, et bedre samarbejde og en højere trivsel – herunder reduktion af frustrationer og eventuelt stress hos den enkelte medarbejder.

  For ønske om mere information og sparring i forhold til konkrete udfordringer kontakt venligst psykolog Jane Dyhr Johansen.

  Stress og mistrivsel

  Samtaleforløb og ledelsessparring

  Læs mere
  Læs mere om Psykolog Jane Dyhr Johansen
  Læs mere