Metakognitiv terapi (MCT) er en terapiform, der arbejder med dine udfordringer her og nu, og hurtigt lærer dig konkrete strategier til at bryde negative tanke- og handlemønstre. Metakognitiv terapi arbejder med at lære dig at genkende og håndtere dine udfordringer – særligt dine tanker – på nye måder, så du ikke længere vedligeholder mistrivsel, stress, angst, depression m.m. Forskning viser, at behandling med Metakognitiv terapi er yderst effektivt og giver hurtige og vedvarende resultater.

Metakognitiv terapi er en ny terapiform, der har vist sig yderst effektiv til behandling af lidelser som angst, depression, OCD og PTSD. Metoden er baseret på forskning og tager udgangspunkt i at afhjælpe bekymring, grubleri og uhensigtsmæssige mestringsstrategier – Også kaldet “Det kognitive opmærksomhedssyndrom” (forkortet CAS).

Hos ReView er alle tilknyttede psykologer autoriserede og medlemmer af Dansk Psykologforening og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer. Naturligvis er vi også underlagt psykologlovens tavshedspligt. Vi er certificerede inden for Metakognitiv terapi (MCT) som er vores primære område sammen med Intensiv dynamisk coaching (ISTDP).

Få hjælp via Metakognitiv terapi nær Herning

ReView arbejder med enkelte individer, grupper samt organisationer og arbejdspladser. Hvis du ønsker et sted tæt på Herning, så er vi et godt bud, da vi er den klinik tættest på Herning, der tilbyder hjælp via metakognitiv terapi.

Hos ReView er vi særligt dygtige til behandling af stress, angstproblematikker, ocd og depression samt coaching i forhold til både personlig og professionel udvikling. Til virksomheder tilbyder vi 1 eller 2 dags introduktion til Metakognitiv terapi nær Herning. Og til private tilbyder vi Metakognitiv terapi i gruppeforløb.

Gruppeforløb henvender sig til dig, der er udfordret af tankemylder, stress, angst og/eller depression, og som gerne vil afprøve behandling med metakognitiv terapi på en billig men effektiv måde. Igennem gruppeforløbet introduceres du til principperne bag metakognitiv terapi samt de strategier til tankehåndtering, der er knyttet til denne terapiform.

Kontakt os for at høre nærmere om Metakognitiv terapi eller for at lave en aftale i Aarhus.