Mød psykologerne

Herunder præsenterer vi det dygtige team af psykologer, der lige nu er tilknyttet ReView.

Vi er alle medlemmer af Dansk Psykologforening og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer. Vi er naturligvis underlagt psykologlovens tavshedspligt.

Da vi har hver vores baggrund og erfaring – og hver vores personlighed – anbefaler vi, at du læser lidt om os hver især, så du finder netop den psykolog, der passer til dig. Det vigtigste for et vellykket forløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din psykolog.

Autoriseret Psykolog

Jane Dyhr Johansen

Jane arbejder ud fra tilgangene metakognitiv terapi og  intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP) og er særligt dygtig til behandling af stress, angst og depression, coaching omhandlende personlig og professionel udvikling samt supervision af andre faggrupper. Jane er uddannet Cand.psych fra Aalborg Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for intensiv dynamisk coaching og er ligeledes efteruddannet inden for metakognitiv terapi. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 61 33 98 64
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: jane@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret Psykolog

Dorte Fløe Lemming

Dorte er uddannet i Metakognitiv terapi, level II, og har en solid erfaring i arbejdet med denne terapiform. Dorte tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, herunder generaliseret angst og OCD, stress, depression samt belastningsreaktioner/PTSD. Derudover superviserer Dorte fagfolk indenfor den metakognitive ramme. Dorte er uddannet Cand. psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har, udover sin 3-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi, også en certificering som StressCoach. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 31 68 80 60
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: dorte@re-view.dk

Læs mere

Psykolog og PhD

Ina Skyt

Ina arbejder ud fra tilgangene metakognitiv terapi og intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP), og har særligt beskæftiget sig med behandling af angst, depression, livskriser, lavt selvværd og kronisk sygdom, herunder kroniske smerter. Udover at være tilknyttet Psykologhuset ReView, er Ina ansat som Psykolog på kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital, hvor hun også beskæftiger sig med metakognitiv terapi. Ina er uddannet cand.psych., ph.d. fra Aarhus Universitet. Foruden sin erfaring med klinisk psykologarbejde har Ina omfattende forskningserfaring med specialiseret viden indenfor blandt andet klinisk sundhedspsykolog.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 30 39 97 33
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: ina@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret psykolog

Edna Esager

Edna arbejder ud fra tilgangene Metakognitiv Terapi (MCT) og Acceptance and Commitment Therapy (ACT), men er også funderet i den psykodynamiske tilgang. Hun har mange års erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, herunder depression, angst og stressrelaterede tilstande men også akut krise, tab, sorg og alvorlig sygdom. Edna er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet og deltager løbende i kurser, efteruddannelsesforløb og supervision.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 23 28 93 03
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: edna@re-view.dk

Læs mere