Kontakt os allerede i dag: 

Mail: info@re-view.dk

Telefon: 93 94 25 30 

Vi kan træffes i telefontiden:

Mandag kl. 9.30-11.30

Onsdag kl. 9.30-11.30

Fredag  kl. 9.30-11.30

Ved afbud skal du tage direkte kontakt til din psykolog.

Mød psykologerne

Herunder præsenterer vi det dygtige team af psykologer, der lige nu er tilknyttet ReView. Vi er alle medlemmer af Dansk Psykologforening og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer. Vi er naturligvis underlagt psykologlovens tavshedspligt. Da vi har hver vores baggrund og erfaring – og hver vores personlighed – anbefaler vi, at du læser lidt om os hver især, så du finder netop den psykolog, der passer til dig. Det vigtigste for et vellykket forløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din psykolog.

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, mail eller telefon.

Psykolog Dorte Fløe Lemming - uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet og har en certificering som Metakognitiv terapeut, Level II

Autoriseret Psykolog

Dorte Fløe Lemming

Dorte er uddannet i Metakognitiv terapi, level II, og har en solid erfaring i arbejdet med denne terapiform. Dorte tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, herunder generaliseret angst og OCD, stress, depression samt belastningsreaktioner/PTSD. Derudover superviserer Dorte fagfolk indenfor den metakognitive ramme. Dorte er uddannet Cand. psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har, udover sin 3-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi, også en certificering som StressCoach. Læs anbefalinger.

Dorte har desværre lang ventetid i øjeblikket.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 31 68 80 60

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: dorte@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Jane Dyhr Johansen - uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet

Autoriseret Psykolog

Jane Dyhr Johansen

Jane er uddannet i Metakognitiv Terapi, level 2, og intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP) og tilbyder specialiseret behandling af stress, angst og depression, coaching omhandlende personlig og professionel udvikling samt supervision af andre faggrupper. Jane er uddannet Cand.psych fra Aalborg Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for Metakognitiv terapi samt intensiv dynamisk coaching. Læs anbefalinger.

Jane har ventetid i øjeblikket, men skriver dig gerne på sin venteliste.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 61 33 98 64

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: jane@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret psykolog

Maria Rasmussen

Maria er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet. Maria har de seneste år udelukkende arbejdet med og specialiseret sig inden for Metakognitiv terapi og er uddannet i Metakognitiv Terapi, level 1. Maria har særlig erfaring med metakognitiv behandling af angst, stress, søvnproblemer, lavt selvværd og depression. Maria tilbyder forløb til dig, der gerne vil arbejde med personlig udvikling, og som oplever, at tankemylder og overtænkning fylder for meget i din hverdag.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 60 51 26 71 

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: maria@re-view.dk

Læs mere

Klinisk psykolog

Danielle Dahlhus

Danielle er uddannet psykolog (cand.psych) fra Aalborg Universitet. Udover at være klinisk psykolog, der arbejder med terapi, har Danielle beskæftiget sig med forskning i mere end 5 år. I terapien anvender hun evidensbaserede metoder og strategier eksempelvis metakognitiv terapi. Danielle kan bl.a. hjælpe dig, hvis du lider af stress, angst, lavt selvværd, lav selvtillid, arbejdsrelateret udbrændthed, depression, præstationsangst m.m. Hun er desuden blevet udpeget som en af landets førende eksperter i søvnbehandling. Udover at Danielle ofte bliver brugt som foredragsholder og kursusleder, når hun bl.a. underviser fagpersoner i udredning og behandling af søvnvanskeligheder, deltager hun selv i kurser, efteruddannelse og supervision for hele tiden at sikre høj kvalitet i sit arbejde. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 50 50 75 32

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: danielle@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Edna Esager - uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og autoriseret af Psykolognævnet

Autoriseret psykolog

Edna Esager

Edna er certificeret i og arbejder ud fra tilgangene i Metakognitiv terapi (MCT) og acceptance and commitment therapy (ACT). Hun har mange års erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger herunder depression, angst og stressrelaterede tilstande samt efterfødselsreaktioner, tab, sorg og kroniske komplekse smerter. Edna er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet og deltager løbende i kurser, efteruddannelsesforløb og supervision.

Online booking: Book tid hos Edna

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 23 28 93 03

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: edna@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret børn- og ungepsykolog

Line Engedal

Line er autoriseret psykolog med speciale i behandling af børn og unge. Line tilbyder blandt andet behandling af børn og unge med skoleværing, angst, OCD, stress/belastnings- og tilpasningsreaktion samt depressive symptomer. Behandlingen tilpasses altid det enkelte barn og de udfordringer det kommer med, men vil oftest baseres på Metakognitiv terapi eller Kognitiv adfærdsterapi. Line har stor viden om behandling og udredning af børn med autismespektreforstyrrelser, ADHD og indlæringsvanskeligheder. Hun kan derfor tilrettelægge specialiserede behandlingsforløb til disse målgrupper. Line har ligeledes omfattende erfaring med at vejlede og støtte forældre til børn med særlige behov.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 52 16 94 06

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: info@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Tina Purup - certificeret metakognitiv terapeut

Autoriseret psykolog

Tina Purup

Tina er certificeret metakognitiv terapeut og har arbejdet som terapeut gennem 15 år. Udover sin uddannelse i metakognitiv terapi er Tina bl.a. efteruddannet indenfor Systemisk Terapi. Tina har primært arbejdet med voksne og unge i alderen 15 år og op efter. Primære arbejdsopgaver er samtalebehandling, psykologisk udredning og testning, konsulent og udviklings-opgaver, samt undervisning og supervision. Tina har stor erfaring med angst, depression, stress, personlig udvikling, lavt selvværd og kriser. Hun er autoriseret af Dansk Psykolognævn og deltager på fast basis i supervision for at sikre kvaliteten i sit arbejde. Tina har ventetid i øjeblikket.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 20 49 55 19

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: tina@re-view.dk

Læs mere

Psykolog og PhD

Emma Elkjær Poulsen – PÅ BARSEL!

Emma er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Aarhus Universitet. Hun har en PhD i psykologi, hvor hun har specialiseret sig i menneskers følelsesliv og følelsesregulering – særligt i forbindelse med angst og depression. Derudover er Emma i øjeblikket i gang med den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (MCT) og deltager på fast basis i supervision for at sikre kvaliteten i sit arbejde. Læs anbefalinger.

Kontaktoplysninger:

Telefonnummer: 93 94 70 29

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: emma@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret børn- og ungepsykolog

Cecilie Moselund Wiede

Cecilie er autoriseret børne- og ungepsykolog og har stor erfaring fra blandt andet børne- og ungepsykiatrien og Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). Hun tilbyder blandt andet behandling af børn og unge med angst, belastnings/tilpasningsreaktioner, depressive symptomer og skolevægring. Cecilie har specialiseret viden og erfaring ift. børn med autismespektrumforstyrrelser, ADHD og indlæringsvanskeligheder. Cecilie arbejder ud fra en metakognitiv og en kognitiv adfærdsterapeutisk tilgang og tilbyder samtidig vejledning og rådgivning i specialpædagogisk viden og redskaber til forældre, skoler og institutioner.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand

E-mail: cecilie@re-view.dk

Læs mere