Mød psykologerne

Herunder præsenterer vi det dygtige team af psykologer, der lige nu er tilknyttet ReView.

Vi er alle medlemmer af Dansk Psykologforening og arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer. Vi er naturligvis underlagt psykologlovens tavshedspligt.

Da vi har hver vores baggrund og erfaring – og hver vores personlighed – anbefaler vi, at du læser lidt om os hver især, så du finder netop den psykolog, der passer til dig. Det vigtigste for et vellykket forløb er nemlig tillid og en god kontakt mellem dig og din psykolog.

Psykolog Dorte Fløe Lemming - uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet og har en certificering som Metakognitiv terapeut, Level II

Autoriseret Psykolog

Dorte Fløe Lemming

Dorte er uddannet i Metakognitiv terapi, level II, og har en solid erfaring i arbejdet med denne terapiform. Dorte tilbyder bl.a. specialiseret behandling af angstlidelser, herunder generaliseret angst og OCD, stress, depression samt belastningsreaktioner/PTSD. Derudover superviserer Dorte fagfolk indenfor den metakognitive ramme. Dorte er uddannet Cand. psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har, udover sin 3-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi, også en certificering som StressCoach.

Læs anbefalinger.

Dorte har desværre lang ventetid i øjeblikket.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 31 68 80 60
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: dorte@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Jane Dyhr Johansen - uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet

Autoriseret Psykolog

Jane Dyhr Johansen

Jane er uddannet i Metakognitiv Terapi, level 1, og  intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP) og tilbyder specialiseret behandling af stress, angst og depression, coaching omhandlende personlig og professionel udvikling samt supervision af andre faggrupper. Jane er uddannet Cand.psych fra Aalborg Universitet, er autoriseret af Dansk Psykolog Nævn og har taget en to-årig efteruddannelse inden for Metakognitiv terapi samt intensiv dynamisk coaching.

Læs anbefalinger.

Jane har ventetid i øjeblikket, men skriver dig gerne på sin venteliste.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 61 33 98 64
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: jane@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Anne Backhausen Jensen - uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet

Autoriseret psykolog

Anne Backhausen Jensen

Anne er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet. Derudover har hun en Honours degree i psykologi fra University of Aberdeen (Skotland) og tilbyder derfor terapi på dansk såvel som engelsk. Anne er i øjeblikket i gang med den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (MCT), men hun har også en efteruddannelse indenfor Kognitiv Adfærdsterapi (KAT) samt mindfulness.

Anne har solid erfaring med en bred vifte af psykologiske og psykiatriske problemstillinger, herunder bipolar lidelse, depression, angst og OCD, belastning- og tilpasningsreaktioner og stressrelaterede tilstande.

Therapy available in English

Book en tid i min kalender allerede nu

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 71 94 15 50
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: anne@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Edna Esager - uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet og autoriseret af Psykolognævnet

Autoriseret psykolog

Edna Esager

Edna arbejder ud fra tilgangene metakognitiv terapi (MCT) og acceptance and commitment therapy (ACT). Hun har mange års erfaring med en bred vifte af psykologiske problemstillinger, herunder depression, angst og stressrelaterede tilstande men også efterfødselsreaktioner, tab, sorg og kroniske komplekse smerter. Edna er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet, er autoriseret af Psykolognævnet og deltager løbende i kurser, efteruddannelsesforløb og supervision.

Book en tid i min kalender allerede nu

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 23 28 93 03
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: edna@re-view.dk

Læs mere

Autoriseret børn- og ungepsykolog

Line Engedal

Line er autoriseret psykolog med speciale i behandling af børn og unge. Line tilbyder blandt andet behandling af børn og unge med skoleværing, angst, OCD, stress/belastnings- og tilpasningsreaktion samt depressive symptomer. Behandlingen tilpasses altid det enkelte barn og de udfordringer det kommer med, men vil oftest baseres på Metakognitiv terapi eller Kognitiv adfærdsterapi.

Line har stor viden om behandling og udredning af børn med autismespektreforstyrrelser, ADHD og indlæringsvanskeligheder. Hun kan derfor tilrettelægge specialiserede behandlingsforløb til disse målgrupper.

Line har ligeledes god erfaring med behandling af børn med uforklarlige smerteproblematikker.

Book en tid hos mig allerede nu

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 52 16 94 06
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: line@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Tina Purup - certificeret metakognitiv terapeut

Autoriseret psykolog

Tina Purup

Tina er certificeret metakognitiv terapeut og har arbejdet som terapeut gennem 15 år. Udover sin uddannelse i metakognitiv terapi er Tina bl.a. efteruddannet indenfor Systemisk Terapi. Tina har primært arbejdet med voksne og unge i alderen 15 år og op efter. Primære arbejdsopgaver er samtalebehandling, psykologisk udredning og testning, konsulent og udviklings-opgaver, samt undervisning og supervision.

Tina har stor erfaring med angst, depression, stress, personlig udvikling, lavt selvværd og kriser. Hun er autoriseret af Dansk Psykolognævn og deltager på fast basis i supervision for at sikre kvaliteten i sit arbejde.

Bestil tid hos mig allerede nu

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 20 49 55 19
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: tina@re-view.dk

Læs mere
Psykolog Ina Skyt - uddannet cand.psych., ph.d., fra Aarhus Universitet

Psykolog og PhD

Ina Skyt

Ina er uddannet cand.psych., ph.d. fra Aarhus Universitet. Hun er i gang med den 2-årige uddannelse i metakognitiv terapi (MCT), og tilbyder metakognitiv behandling af bl.a. angst, herunder helbredsangst og frygt for tilbagefald af kræft, stress, depression, lavt selvværd samt alvorlig og kronisk sygdom. Ina er desuden funderet i den psykodynamiske tilgang, særligt intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP), og tilbyder derfor også terapi indenfor denne ramme. Ina er involveret i klinisk forskning på Kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital/Aarhus Universitet, og har specialiseret viden og praksis erfaring med problematikker knyttet til kræft.

Læs anbefalinger

Bestil tid hos mig allerede nu

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 30 39 97 33
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: ina@re-view.dk

Læs mere