Psykolog Dorte Fløe Lemming - uddannet Cand.psych. fra Aarhus Universitet og har en certificering som Metakognitiv terapeut, Level II

Anbefalinger – Dorte

“Min oplevelse af forløbet hos Dorte har været umådeligt positivt. Jeg har følt mig hørt og forstået, men også udfordret på de ting, som der skulle arbejdes med. Jeg har fået forskellige værktøjer med mig, som jeg kan hive frem og bruge, når det er nødvendigt. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Dorte”

– Signe, 30 år (I forløb efter at have mistet en forældre)


“Gennem et samtaleforløb har jeg opnået nye perspektiver på min positionering i såvel jobmæssige som private udfordringer. Jeg har opnået redskaber til at håndtere og adskille, hvad jeg kan og skal handle på, og hvad jeg blot skal betragte og navigere i. Herved har jeg bl.a. fået frigivet energi og overblik til at opnå et øget fokus på konstruktiv og strategisk tilgang til mit arbejde, nu og fremover.

Forløbet har konkret hjulpet mig gennem en situation, hvor jeg var presset ud over, hvad der psykisk og fysisk var holdbart. Tillige har det givet mig strategier, erkendelser og konkrete redskaber til fremtidig bevidsthed om min positionering. Stor tak for en virkelig kompetent hjælp”.

– Maj, 41 år (Afdelingsleder i coachingforløb grundet voldsomt arbejdspres).