Anbefalinger – Emma

“Jeg vil på det varmeste anbefale Emma og ReView, som har gjort en stor forskel for mig, på et tidspunkt, hvor jeg virkelig havde brug for hjælp og fik det!

Jeg var blevet anbefalet ReView af min svigerdatter, som havde haft glæde af at være i et gruppeforløb. Jeg selv var gået ned med stress for tredje gang og oveni det, havde jeg også fået konstateret forskellige fysiske sygdomme, der resulterede i, at jeg udviklede sygdomsangst. Jeg var helt nede og havde det virkelig dårligt. Jeg var meget motiveret for at få hjælp og besluttede mig for et individuelt forløb.

Allerede efter den første samtale følte jeg mig hjulpet. Jeg havde i forvejen lidt kendskab til metakognitiv terapi, og Emma var meget hurtig til at aflæse mig og finde de rigtige værktøjer til mig. Jeg følte mig i den grad forstået, og det hele forgik i en meget tryg og behagelig atmosfære. Jeg fik hjemmeopgaver, øvede mig flittigt og mærkede hurtigt, hvordan det kunne hjælpe mig. De efterfølgende samtaler fortsatte i samme spor. Jeg fik mere viden og blev klogere på mine egne tankemønstre, og hvad jeg kan gøre”.

– Anni (i forløb grundet stress og sygdomsangst)


“Min oplevelse af at komme hos Emma har været, at jeg har følt mig meget tryg, og jeg har turde være i rummet helt sårbar og sammen med alle de følelser, der nu dukkede op. For mig var det helt afgørende, at jeg blev taget imod som den jeg er, for det gav mig automatisk lyst til at sige ret mange ting, som jeg ellers ikke før har sagt højt.

Det var enormt nemt at forstå Emma, fordi hun forklarer ting helt jordnært, laver øvelser og tegner. Og så var Emma meget opmærksom på, om jeg forstod tingene, og om Emma forstod mig. Det gav mig mulighed for at turde sige til, hvis jeg ikke helt var med, og hvis Emma forstod mine ord forkert. 

I vores samtaler gav Emma enormt meget viden fra sig, som jeg virkelig sugede til mig. Jeg kunne bruge de ting, jeg lærte, lige fra jeg gik fra samtalen.

Det var rart at komme hos Emma, fordi jeg lærte mange nye ting. Og det var befriende, at jeg ikke bare skulle tale om mig selv i en hel time. Modsat hvad jeg har prøvet før, så gik jeg fra vores samtaler med vildt meget energi, i stedet for at være udmattet.” 

– Kvinde, 28 år (2021)