Psykolog Jane Dyhr Johansen - uddannet cand.psych. fra Aalborg Universitet

Anbefalinger – Jane

“Jane har hjulpet mig igennem en meget svær periode i mit liv, hvor jeg var stressramt og sygemeldt fra mit arbejde. Hun har fra første samtale været nærværende, lydhør og forstående. Hendes rådgivning har gjort, at jeg hurtigt kunne komme videre med en større selvindsigt og med nogle gode redskaber til at navigere i mit liv fremover. Jeg kan kun give Jane mine varmeste anbefalinger”.

– Michael (Henvist fra arbejdspladsen grundet stresssygemeldinghandling for depression og “livskrise”)


Da jeg igennem en længere periode havde oplevet stress på jobbet, startede jeg et forløb hos Jane. Allerede fra start følte jeg en god kemi. Jane har været god til at hjælpe mig med at skille tingene af, så vi er kommet ind til kernen af problemet. Jeg har fået konkretere opgaver, der skulle arbejdes med, hvilket har gjort tingene meget håndgribelige for mig. Jane er god til at forstå mig og har holdt fast de rigtige steder i vores samtaler. Hun har fået skabt en bevidsthed hos mig, der gør, at jeg i dag er meget bedre i stand til at forstå mine egne handlinger, så jeg kan agere derudfra.

Igennem hele forløbet har jeg følt mig meget tryg ved at gå ved Jane, hun har en evne til at få mig til at slappe af og åben op. Det har været dejligt at gå ved Jane, og hun har fået mig til at forstå, hvilke kvaliteter jeg har, og jeg er altid gået derfra med ny energi og troen på, at jeg er et stærkt menneske. Jane formår at skabe et rum, hvor der er rart at være, og hvor man kan slappe af, hun gør det på en naturlig måde, og jeg har altid lyst til at give hende et kram, når jeg skal derfra.

– Rikke, henvist fra arbejdspladsen grundet arbejdsmæssige belastninger.


Jane har givet mig nogle gode værktøjer med hjem, som jeg kan bruge i min hverdag, både på job og privat. Hun har været en god sparringspartner på nogle komplicerede problemstillinger og har sat nogle gode og sunde refleksioner i gang. VI har fået berørt nogle private ting, som har udviklet mig som menneske og udviklet mig på den måde, som jeg agerer på over for andre. Jane er en person, som man hurtigt føler sig tryg ved, hvorfor der hurtigt opbygges et stærkt tillidsbånd. Med god hjælp fra Janes side har jeg lært mig selv lidt bedre at kende.

– Kasper, i et coachingforløb.