Autoriseret Psykolog

Anne Backhausen Jensen

Book en samtale her

Du kan allerede nu booke en samtale hos mig

via mit online bookingsystem herunder.

Jeg ser frem til at møde dig!

Book en tid

Kort om mig

Mit navn er Anne, og jeg er uddannet cand.psych. fra Københavns Universitet. Derudover har jeg en Honours degree i psykologi fra University of Aberdeen (Skotland) og er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har boet en længere årrække i Storbritannien, og jeg tilbyder derfor terapi på dansk såvel som engelsk. Jeg er i øjeblikket i gang med den 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv Terapi (MCT), men jeg har også en efteruddannelse indenfor Kognitiv Adfærdsterapi (KAT) samt en mindfulness instruktør uddannelse.

Jeg tilbyder derfor terapi ud fra tilgangene Metakognitiv Terapi (MCT), Kognitiv Adfærdsterapi (KAT) samt  Compassion Fokuseret Terapi (CFT). Dog har jeg en særlig interesse for Metakognitiv Terapi, hvilket allerede på min uddannelse førte til specialeskrivning herom. Senere har jeg været del af et kort forskningsprojekt omkring brugen af MCT i klinisk praksis. Du kan læse meget mere om metoden her

Jeg har solid erfaring med en bred vifte af psykologiske og psykiatriske problemstillinger, herunder depression, angst og OCD, bipolar lidelse, belastning- og tilpasningsreaktioner og stressrelaterede tilstande. Min erfaring her jeg opnået igennem tidligere jobs i privat praksis samt diverse afdelinger i psykiatrien.

Udover behandlingforløb, har mine opgaver i psykiatrien bestået af udredning, diagnosticering, psykologisk testning og supervision af tværfagligt personale samt psykologpraktikanter.

Som psykolog er jeg optaget af, at skabe et forandrende møde. Jeg motiveres af at være nysgerrig på mennesket, og nyder at være psykologisk detektiv og at samarbejde om problemløsning. Du bliver mødt med respekt, nærvær og medfølelse.

Jeg er naturelsker, og har god erfaring med at lade mig inspirere af naturens rammer via terapi på ”walk and talk” facon. Vi er blot 5 minutters gang fra Brabrand søen og har derfor fine muligheder for at benytte os af naturen, hvis du har ønsker om det. Valg af behandlingstilgang tilpasses naturligvis med respekt for dig, dine ønsker og problemstillinger og evalueres løbende.

Du har mulighed for samtaleforløb med mig, hvis du kommer som privatperson, har en sundhedsforsikring, en aftale med kommune/jobcenter eller en aftale med arbejdsgiver.

Du skal være opmærksom på, at jeg har fravalgt at samarbejde med diverse netværk. Det betyder, at jeg kun tager imod sundhedsforsikringer, hvis de kan indberettes igennem  “Sygeforsikingen Danmark” eller giver mulighed for, at du betaler sessionerne løbende hos mig og selv afregner med dit forsikringsselskab.

Du skal også være opmærksom på, at jeg desværre ikke tager imod henvisning fra lægen.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Kontaktoplysninger:
Telefonnummer: 71 94 15 50
Adresse: Truevej 11, 8220 Brabrand
E-mail: anne@re-view.dk

Treatment in English available by fluent speaking trained clinical psychologist, primarily using metacognitive therapy (MCT) and with the possibility of cognitive behavioural therapy (CBT) as well as other newer forms of this therapy.

Hvordan foregår en samtale hos os?
Læs mere