Klinisk psykolog

Maria Rasmussen

Lidt om mig

Jeg hedder Maria Rasmussen og er uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet. Jeg har de seneste år udelukkende arbejdet med og specialiseret mig inden for Metakognitiv terapi. Jeg har desuden en 2-årige efteruddannelse i Metakognitiv terapi ved Adrian Wells, der er ophavsmanden til terapiformen.

Skræddersyet forløb med fokus på din mentale trivsel

Jeg har særlig erfaring med metakognitiv behandling af angst, herunder generaliseret angst,  præstationsangst, sygdomsangst og social angst samt stress, søvnproblemer, lavt selvværd og  depression. Jeg tilbyder ligeledes forløb til dig, der gerne vil arbejde med personlig udvikling, og som oplever, at tankemylder og overtænkning fylder for meget i din hverdag.

Effektive værktøjer, så du kan genvinde kontrollen over negative tanker og følelser
Jeg lægger stor vægt på, at du føler dig tryg i vores samtaler, og at du går fra sessionerne med nye indsigter og værktøjer, du kan prøve af i din hverdag. I forløbet vil vi se nærmere på, hvilke tanke- og adfærdsmønstre, der lige nu forhindrer dig i at leve  det liv, som du gerne vil.

Du lærer effektive redskaber til at genvinde kontrollen over, hvor meget tid du bruger på negative tanker, bekymringer, grublerier og ubehagelige følelser, og du får redskaber til at slippe de tanke og handlemønstre, der holder liv i angst, stress, søvnproblemer, lavt selvværd og depression.

Du vil opleve, hvordan dét at bruge mindre tid på tankerne giver dig mere overskud og energi til de ting, der betyder noget for dig. Jeg tilpasser altid forløbet lige netop din situation, og jeg ser frem til at støtte dig på din vej til bedre mental trivsel.

Book en tid i min kalender allerede nu.

Kontaktoplysninger:
Telefon: 60 51 26 71
Adresse: Truevej 11 st., 8220 Brabrand
Email: maria@re-view.dk

Hvordan foregår en samtale hos os?
Læs mere