Autoriseret Psykolog

Tina Purup

Lidt om mig:

Jeg hedder Tina og er uddannet Cand. Psych. Fra Aarhus Universitet i 2003. Jeg er autoriseret psykolog og har i gennem mit arbejdsliv primært arbejdet med voksne og unge fra 15 år og op efter. Jeg har siden 2018 været tilknyttet ReView på freelance basis, nu med fast deltidsstilling, da jeg er meget optaget af at lave metakognitiv terapi. Derudover er jeg snart færdig som specialist i psykoterapi.

For mig er det rigtigt vigtigt, at du er specialist i dit eget liv. Jeg vægter et samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i de problemstillinger og ønsker, du kommer med. Vi kan se tilbage og se på hvor eventuelle fastlåste mønstre stammer fra – men vores fokus vil primært rette sig mod dit aktuelle liv og din fremtid, herunder de forandringer og den udvikling, du ønsker at opnå.

Samtidig med dette, er det dog vigtigt for mig, at vi også bringer humor og lethed ind i samtalerne, så det ikke bliver ”tungt” at gå i psykologforløb, men forhåbentlig noget, du går glad og motiveret fra.

Via metakognitiv terapi vil vi arbejde på, at bringe dig ud af dine fastlåste mønstre og følelser samt mindske overtænkning og bekymringer. Dette er virksomt på udfordringer som angst og depression, men også på personlige problemer, såsom lavt selvværd eller svære relationer til partner, børn, forældre eller kollegaer.

Som psykolog er jeg lyttende og anerkender, hvem du er, og hvordan du oplever at have det. Jeg vil bruge tid på at lære dig at kende og på at udrede hvilke problemstillinger, du kommer med, så vi kommer godt fra start.

Igennem terapien vil jeg giver dig metoder, du kan gå hjem at prøve af – små eksperimenter eller øvelser – så du kan træne den ønskede forandring. Vi vil fra gang til gang måle på, om der er udvikling og se dine fremskridt.

Det er motiverende, at se ens udvikling rykke sig, både under evaluering i terapien, men mest af alt, ved at opleve en lettelse i humør, følelser og mestring af livets store og små udfordringer. At blive den bedste udgave af sig selv og opnå trivsel og velvære som dén person du er 😊

Kontaktoplysninger:
Telefon: 20 49 55 19
Adresse: Truevej 11 st., 8220 Brabrand
Email: tina@re-view.dk

Hvordan foregår en samtale hos os?
Læs mere