Lad os kontakte dig – det er helt uforpligtende

  Psykologhuset ReView – din psykolog i Aarhus-området

  ReView er et mindre psykologhus i Brabrand ved Aarhus med fokus på høj faglighed, nærvær og etik. Vi henvender os til dig, der synes, at disse er vigtige forudsætninger for din behandling, og vi sætter en stor ære i, at du føler dig både set og hørt – og ikke blot som et nummer i rækken. Derfor bestræber vi os bl.a. på altid at vende tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer på hverdage.

  Vores team af psykologer i Aarhus kommer med forskellige baggrunde og erfaringer, og derfor favner vores kompetencer bredt. Vi har især erfaring med behandling af livskriser, stress, angst, OCD og depression, herunder bipolar lidelse, samt coaching i forhold til professionel og personlig udvikling. I vores psykologhus tilbyder vi både behandling af børn, unge og voksne. Vi har en specialuddannet børne- og ungepsykolog i huset til at varetage forløb med børn og unge, da vi mener, at dette er et særligt område, som kræver særlig viden. Vores team af psykologer i Aarhus har derudover også stor ekspertise indenfor voksenområdet.

  Fælles for alle psykologer i huset er, at vi er autoriserede af Dansk Psykolognævn og er medlemmer af Dansk Psykolog Forening. Vi arbejder naturligvis under psykologlovens tavshedspligt, så alle samtaler foregår i fuld fortrolighed. Vi vil vores klienter det allerbedste og er meget bevidste om, at etik og tillid er grundstenene i et vellykket forløb hos en psykolog. Vil du gerne vide lidt mere omkring os, inden du vælger psykolog i Aarhus, så har vi skrevet lidt om os selv, så du kan læse om os hver i sær, inden du kontakter os.

  Vi er din nærværende psykolog i Aarhus

  Vi er en mindre samling af psykologer i Aarhus, som værner om det tætte samarbejde og har erfaring inden for de forskellige grene af psykologien – herunder klinisk-, sundheds-, erhvervspsykologi, psykiatriområdet m.fl. Og vi har alle solid erfaring med at behandle stress, angst og depression samt andre former for mistrivsel.

  Vores hyggelige psykologhus danner de perfekte rammer om et trygt forløb hos vores dygtige psykologer i Aarhus. Vi er placeret i de skønneste naturomgivelser i Brabrand, så der er mulighed for at rykke konsultationerne ud på en gåtur omkring Brabrand Sø, hvis du har lyst til det.

  Vores metoder og grundlæggende værdier

  Hos ReView arbejder vi ud fra værdierne tryghed, etik og professionalisme. Det er vigtigt for os, at du får en moderne behandling, der er baseret den nyeste viden indenfor vores felt. Samtidig er det også vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du kommer i klinikken og derfor gør vi meget ud af at gøre vores lokaler hyggelige og indbydende – og vi har altid en kop frisk kaffe eller te på kanden til dig.

  Som psykologer er vi professionelle og bygger vores faglighed på et solidt erfarings- og uddannelsesmæssigt grundlag. Vi møder dig dog ikke kun som fagperson, men også som de forskellige mennesker, vi hver især er. Derfor vil vi opfordre dig til, inden du vælger din psykolog i Aarhus, at læse lidt om os alle, for på den måde at få en fornemmelse af, hvem du umiddelbart passer bedst sammen med. Det er nemlig vigtigt, at du oplever, at du har god kemi med den psykolog, du går hos. Det giver et bedre udgangspunkt og dermed forudsætning for et bedre resultat.

  Du er også altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål om metakognitiv terapi, vores forskellige erfaringsgrundlag eller andet. Vores søde sekretær sidder klar ved telefonen flere gang om ugen. Ringer du udenfor telefontid og lægger en besked, så bestræber vi os på at ringe dig op indenfor 24 timer. Vi har på den måde forsøgt, at gøre det let for dig, at få kontakt til os.

  I psykologhuset ReView arbejder vi primært med en kognitiv terapiform kaldet Metakognitiv terapi (MCT). I metakognitiv terapi arbejder vi med dine udfordringer her og nu og stiller skarpt på de processer, der skaber og vedligeholder tankemylder, mistrivsel, stress, angst, depression mm. Forskning viser, at terapi inden for en metakognitiv ramme er yderst effektiv og giver hurtige og vedvarende resultater. Særligt kan det være en fordel af søge behandling med metakognitiv terapi, hvis du ikke har fået fuld effekt af andre terapeutiske retninger.

  Har du lyst til at læse mere om metakognitiv terapi, så kan du finde meget mere på siden her: introduktion til Metakognitiv terapi.

  Skal jeg have en diagnose for at gå hos en psykolog? Og hvad laver en psykolog?

  Psykologi er et bredt felt, og en psykolog kan arbejde med mange forskellige problemstillinger. Du skal ikke nødvendigvis have en diagnose, for at du kan få gavn af en samtale med en psykolog. Måske har du en specifik udfordring, som du gerne vil ændre på men er i tvivl om hvordan. Eller måske sidder du med en fornemmelse af, at du ikke helt trives i din dagligdag, og har derfor brug for hjælp til at finde ud af hvorfor, samt hvad du kan gøre ved det.

  Hvis du starter i et terapiforløb i vores klinik, vil du altid bliver behandlet af en autoriseret psykolog. Vi vil oftest starte med en grundig afklaring af dine behov og sammen sætte konkrete og realistiske mål for din behandling.

  Livet udsætter os alle for udfordringer og bump på vejen, men med hjælp fra en god psykolog, kan du få redskaber til at tackle disse udfordringer, så du ikke føle dig fastlåst og handlingslammet, men holder dig oprejst uanset hvilke udfordringer, du møder på din vej.

  Hvad koster det at gå til psykolog i Århus?

  Som privatpraktiserende psykologer i Aarhus sætter vi selv pris på den ydelse, vi leverer. Hos ReView afspejler vores priser høj faglighed og etik, og vores psykologhjælp er baseret på kvalitet frem for kvantitet. Vi prioriterer derfor færre klientforløb på en dag, og afsætte ca en time til en samtale, hvorimod mange psykologer afholder sessioner af 45-50 minutter. Dette til trods, ligger vores priser for individuel behandling ikke i den høje end, men i det brede midterfelt, sammenlignet med andre psykologer i Aarhus.

  Vil du gerne introduceret til tankerne bag metakognitiv terapi på en effektiv, men billigere måde, så kan du overveje at deltage på vores metakognitive gruppeforløb for stress, angst, lavt selvvværd og depression. Her er timeprisen lige så lav, som den er, hvis du får en henvisning til psykolog gennem den offentlige sygesikringsordning. Er du i tvivl om gruppeforløb er noget for dig, så er kan du måske finde svar, ved at læse en tidligere klients personlige beretning om gruppeforløbet.

  Vi tilbyder både individuel terapi og gruppeterapi til private samt undervisning og procesforløb til virksomheder/erhverv. Er du interesseret i vores tilbud til erhvervslivet, så kan du læse mere om vores erhvervspsykologiske ydelser under punktet “erhvervspsykolog”.

  På både individ-, gruppe og organisatorisk niveau arbejder vi med at reducere overtænkning og herunder uhensigtsmæssige og vedligeholdende strategier og adfærd, således at du når de mål, som du har sat dig for.

  Som klient har du desuden mulighed for at få forskellige tilskud til psykolog, hvis du eksempelvis er medlem af sygeforsikringen ”danmark” eller har en privat sundhedsforsikring, der dækker psykologhjælp. Du kan læse mere om vores priser og dine muligheder for tilskud på under fanen“priser”.

  Psykolog med henvisning fra læge

  Når du har brug for at tale med en psykolog, kan du i nogle tilfælde få en henvisning fra din læge. Hos ReView tager vi desværre ikke imod henvisninger, men du kan finde en oversigt hos Psykologer i Danmark, hvor du også kan søge på eksempelvis område, ventetid eller navn. Her kan du også se, hvilke psykologer der tager mod henvisninger fra lægen.

  For at man som psykolog kan modtage henvisninger, skal man have et ydernummer, men da der findes et begrænset antal af disse, er det desværre kun et fåtal af psykologer, der har ydernummer. – Og de psykologer, som har et ydernummer, har ofte lang ventetid.

  Du kan få tilskud til psykologbehandling via en henvisning fra lægen, hvis du:

  • Er pårørende til alvorligt psykisk syge personer
  • Er pårørende ved dødsfald
  • Er ramt af alvorlig invaliderende sygdom
  • Er røveri-, volds- eller voldtægtsoffer
  • Er trafik- eller ulykkesoffer
  • Har en let til moderat depression – fra 18 år
  • Har en let til moderat angstlidelse, herunder let til moderat OCD – mellem 18 og 38 år
  • Har forsøgt at begå selvmord
  • Inden du fyldte 18 år, har været udsat for seksuelle overgreb, herunder incest
  • Er kvinde og får foretaget en provokeret abort efter 12. graviditetsuge – som følge af misdannelser eller lignende ved barnet

  Derudover er det i perioden fra 1. juli 2018 til 31. december 2021 muligt at få gratis psykologhjælp til unge mellem 18 og 20 år. Det er en forsøgsordning, der i første omgang gør de unge berettigede til gratis psykologhjælp i forbindelse med angst og depression.

  Hos ReView har vi, i modsætning til ydernummer-psykologer, kort ventetid og vil ofte kunne tilbyde dig en tid inden for 1-2 uger.

  Som alternativ til ydernummerordningen tilbyder vi gruppeforløb for klienter hvis primære udfordring er overtænkning, stress, angst eller depression. Disse forløb giver en grundig introduktion til metakognitiv terapi, samt rig mulighed for at øve de nye strategier, men i et prisleje, der er på niveau med sygesikringsordningens.

  Vi starter næste månedligt nye hold op, og vi byder dig meget gerne velkommen på vores metakognitive gruppeforløb for stress, angst og depression.

  Sådan finder du os

  Vores psykologhus har base i Brabrand, men vi har klienter fra store dele af Århus og omegn, blandt andet Risskov, Åbyhøj, Lystrup, Odder og Højbjerg.
  Du finder os på Truevej 11, st. 8220 Brabrand, hvor vi har lokaler i Psykologhuset Brabrand. Vi har gratis parkering, hvis du kommer i bil, og busserne 15 og 35 kører lige til døren.

  Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for hjælp fra en psykolog, så har vi skrevet lidt om dette. Følge blot dette link; “har jeg brug for psykolog?”

  Du er også altid velkommen til at kontakte os og høre mere metakognitiv terapi, vores psykologer og dine muligheder for et behandlingsforløb. Det er ganske uforpligtende.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Erhvervspsykolog