LIne Engedal kan kontaktes på:

Tlf nr:  52 16 94 06

Du er velkommen til at benytte nedenstående kontaktformular.

  Individuel behandling

  Når dit barn starter op i et behandlingsforløb ved ReView, tilrettelægger vi behandlingen ud fra barnets/den unges udfordringer, funktionsniveau mm. (jf. den afklarende samtale eller undersøgelse inden opstart af forløbet).  Vi vil derfor tilpasse terapien til dit barns forståelsesniveau, og vi sætter en stor værdi i, at øvelser/træning gøres konkrete, overførbare og anvendelige i barnets hverdag, således at overførslen fra terapien til hverdagslivet sikres bedst muligt. Der sættes klare og konkrete mål for dit barns forløb, som der løbende evalueres og følges op på.

  Forløbet inddrager altid både barnet/ den unge og jer som forældre, da jeres støtte spiller en afgørende rolle for barnets/den unges bedring og udvikling. Graden af inddragelsen varierer naturligvis i forhold til jeres barns alder og funktionsniveau.

  I behandlingen af børn/unge tilbyder vi de to behandlingsformer, som har vist sig mest effektive i behandlingen af børn og unge med angst, OCD, depressive symptomer samt megen fravær – nemlig kognitiv adfærdsterapi samt metakognitiv terapi.  Et handlingsforløb af dit barn strækker sig typisk over 6-12 ugentlige samtaler, men forløbet varierer selvfølgelig ud fra problemstilling, barnets og jeres behov som forældre.

   

  Læs mere om vores børnepsykolog i Aarhus »

  Undersøgelse, udredning og tilbagemelding
  Læs mere
  Forældresamtaler
  Læs mere