Kontakt os på tlf.: 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.
Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Undersøgelse og tilbagemelding

  En undersøgelse med efterfølgende mundtlig tilbagemelding tilbydes i de situationer, hvor I som forældre henvender jer, fordi I er bekymret for jeres barn trivsel/udvikling uden at vide, hvad barnets udfordringer udspringer af og eventuelt er et udtryk for. En undersøgelse er derfor typisk særlig relevant, hvis I ikke tidligere har haft kontakt til det offentlige eller private behandlingssystem og er i tvivl om, hvad næste skridt er.

  For at lave en grundig vurdering af dit barns trivsel/udvikling benytter vi et klinisk interview (en samtale) for bedst muligt at afklare barnets/den unges vanskeligheder og udfordringer samt graden deraf. Vi indsamler ligeledes oplysninger vedrørende barnets udvikling. Vi vil tale med jer alle samlet, såvel som forældre og barn hver for sig. Vi har derudover mulighed for at indhente supplerende oplysninger fra eksempelvis daginstitution eller skole samt inddrage supplerende spørgeskemaer, hvis dette vurderes relevant.

  I direkte forlængelse af udredningen gives en tilbagemelding til jer som som forældre samt barnet/den unge med fokus på en dybere forståelse af de givne vanskeligheder samt anbefalinger til et videre forløb – enten i ReView regi eller i et andet regi.

  Til undersøgelse og tilbagemelding afsættes i alt 2 timer.

  –  Anbefales ved uklar problematik og når der er tale om mindre børn, hvor der er brug for at afdække problematikken grundigt med både barn og forældre.

  Forældresamtaler og rådgiving
  Læs mere
  Individuel behandling af børn og unge
  Læs mere