Hjælp og behandling af Generaliseret angst i Århus

Generaliseret angst er desværre en meget overset form for angst, som kan komme til udtryk i form af anspændthed, uro, ængstelige tanker og generelt tanker om de værst mulige scenarier. Symptomerne kan også optræde sammen med andre angsttilstande såsom fobier, depression eller panikangst.

Uanset hvilke symptomer du eller en af dine nære oplever, kan vi hjælpe og behandle generaliseret angst i Århus. Hos ReView arbejder vi struktureret og målrettet med holdbare resultater, så uanset om symptomerne er opstået for lang eller kort tid siden, kan vi hjælpe med at lindre de ubehagelige symptomer med stor effekt.

Det kan være at du eller andre ikke er klar over, at symptomerne peger på generaliseret angst, hvilket er ganske normalt hos mange. Denne form for angst kan nemlig ofte komme til udtryk som vedvarende bekymringer og uro i kroppen, hvilket kan give konstante frustrationer og ukontrollerbare situationer – eksempelvis stor uro ved sengetid, som mange oplever uden at gøre noget ved det.

Typisk er bekymringerne præget af ”hvad nu hvis”-tænkning, og det kan føre til katastrofeprægede forestillinger, som på sigt også vil kunne komme til udtryk som frygt for psykisk eller fysisk skade.

Vi har stor erfaring med behandling af generaliseret angst, som effektivt og med en blivende effekt kan afhjælpes. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du oplever generaliseret angst eller ”bare” stress, stort tankemylder eller andet, så kontakt os endeligt.

– Vi er eksperter i at afhjælpe ængstelse, anspændthed og usikkerhed med et vedvarende resultat, også selvom dine symptomer ikke stemmer overens med en bestemt diagnose.

Social angst
Læs mere
Hvordan foregår en samtale hos os?
Læs mere