Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.
Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!
Du kan også kontakte os herunder:

  “Hold fast i kærligheden”

  Et anderledes wellness-ophold til dig og din partner, et ophold der kombinerer læring og personlig udvikling med afslapning, storbysoplevelser og god tid til hinanden

  På dette to-dages wellnessophold har du mulighed for at forkæle dig selv og din partner med et hotelophold, som kombinerer oplæg om psyken og et sundt parforhold med lækker mad, forkælelse og oplevelser i smilets by Aarhus. Opholdet henvender sig til jer, der har et godt parforhold men ønsker at blive inspireret til at bevare og styrke et meningsfuldt liv og et sund parforhold – i fællesskab!

  ReView’s psykologer Dorte Fløe Lemming og Jane Dyhr Johansen vil gennem inspirerende oplæg, små øvelser og letanvendelige redskaber gøre det både let og underholdende at sætte en proces i gang og starte de dybere snakke, som oftest nedprioriteres i en travl hverdag.

  Næste ophold: 26.-27. marts 2022 på Hotel Comwell i Aarhus C

  Book ophold her

   

  Weekendophold, der styrker jeres parforhold

  Hos Psykologhuset Review giver mange af vores klienter udtryk for, at de savner deres partner og det fællesskab, de engang havde. De oplever, at det kan være rigtig svært at finde ud af, hvordan man som par finder vejen tilbage til hinanden, når hverdagen drøner afsted.

  Hos ReView har vi derfor udviklet et lærerigt og lækkert weekendophold med fokus på både selvforkælelse og inspirerende oplæg, som kan hjælpe dig og din partner tilbage på sporet. Weekenden kombinerer relevant, faglig viden og praktiske øvelser med god mad, overnatning på lækkert hotel og tæt samvær med din partner.

  Weekendopholdet indholder

   • 6 timers oplæg, inspiration og øvelser fordelt over to dage omhandlende psykologiske emner relateret til et liv i trivsel – herunder bl.a.:
   • Viden om tankers betydning for følelser, humør og helbred – dette med udgangspunkt i en metakognitiv forståelse af psyken
   • Redskaber til at reducere negative tanker og uhensigtsmæssig adfærd og derved mindske risikoen for overbelastning og mistrivsel
   • Inspiration og redskaber til de gode samtaler bl.a. om ønsker for fremtiden og den fælles retning i parforhold og familieliv
   • Inspiration til at opnå øget trivsel og glæde i hverdagen – både hver for sig og som par
   • Viden om og redskaber til at dreje livet i den ønskede retning
   • Viden om og redskaber til at nå mål og holde fast i gode vaner
   • …Alt i alt inspiration som vil bringe jer tættere på det liv, I gerne vil have – hver for sig og som par

  OBS: Opholdet er ikke parterapi, men en mulighed for at kombinerer foredrag og læring med en mere traditionel ”kæresteweekend”.

  Opholdet henvender sig til

  Opholdet henvender sig til par, der ønsker sig en anderledes date, og som har interesse for psykologi og udvikling. Det henvender sig til par, som netop er ”for gode” til parterapi, men som har en interesse i at pleje det nære forhold, og som gerne vil inspireres samt få tid/rum til at skabe eller styrke en fælles udvikling i retning mod det liv, de ønsker sig – både personligt og som par.

  I kan glæde jer til

  • To-dages lækkert hotelophold inkl. morgenmad (én overnatning)
  • Oplæg af Metakognitive psykologer
  • Fuld forplejning, the/kaffe under oplæg
  • Fri adgang til fitnessfaciliteter
  • En lille overraskelse til hygge på værelset

  Pris: 5.950 kr. pr. par 

  NB.: Der vil være maks 25 par til arrangementet.
  Tilmeldingsfrist: søndag den 20. februar 2022.

  Book ophold her

  Undervisning af specialister i Metakognitiv behandling

  Forløbet afholdes af Jane Dyhr Johansen og Dorte Fløe Lemming, der er autoriseret psykologer og ejere af den metakognitive klinik Psykologhuset ReView i Brabrand. Jane og Dorte er begge specialiserede og certificerede i den anerkendte og succesfulde terapiform Metakognitiv terapi, og hver dag hjælper de og deres ansatte mennesker til at leve et liv med færre bekymringer og større lethed.

  Med dette wellnessophold ønsker Dorte og Jane at sætte fokus på den store gruppe af par, der er ”for gode” til parterapi, men som alligevel ønsker at blive inspireret til en fælles udvikling og retning for sig selv og deres partner.

  Har du/I spørgsmål til opholdet mm., så er I velkommen til at kontakte Psykologhuset ReView på mail info@re-view.dk eller telefon 93 94 25 30.

  Livskrise
  Læs mere
  Hvordan foregår en samtale hos os?
  Læs mere