Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Hjælp til behandling af livskriser i Aarhus

  Kender du fornemmelsen af, at du ikke er helt der, hvor du gerne vil være? Du kan mærke, at noget er galt, men du ved ikke, hvordan du kommer videre? Måske har du i lang tid ikke været glad for dit arbejde. Måske knirker parforholdet lige rigeligt, da alt handler om børn og madpakker. Eller måske er du grundlæggende i tvivl om, om det er den rigtige vej, du har valgt i livet.

  Livskrise – hvad er det?

  Kriser er en naturlige del af livet, som ikke kan vælges fra. Det er noget, vi alle oplever før eller siden. Vi kan opleve livskriser, når livet pludselig forandrer sig drastisk eller traumatiske kriser, når vi bliver udsat for voldsomme hændelser.

  Krise betyder forandring eller vendepunkt og kan opstå i forskellige aldre og faser. Vi kan opleve livskriser, når projekter mislykkes, når livet midlertidigt ikke giver mening eller ved store forandringer. En livskrise kan fx udløses af skilsmisse, dødsfald, fyring, men kan også opstå uden ydre forandringer.

  En livskrise kan være ganske kortvarig, men den kan også tage uger, måneder og måske år at komme igennem. Kommer du godt igennem livskrisen, kan du komme styrket ud på den anden side.

  Metakognitivt behandlingsforløb

  Hos ReView kan vi hjælpe dig igennem din krise. Vi vil typisk hjælpe dig ud af dine grublerier og/eller din bekymringer med afsæt i den metakognitive forståelse af psykiske udfordringer. At mindste den tid du bruger på overtænkning, vil oftest frigive mere mental overskud og energi til handling, og derfor være et vigtigt skridt ud af krisen.

  Vi vil også prioritere rum til samtaler omkring fremtiden, og hjælpe dig med at undersøge, hvad der skal til, for at du igen trives, kan kende dig selv og finder mening med tilværelsen.

   

  Hvordan foregår en samtale hos os?
  Læs mere