Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Hjælp til behandling af livskriser i Aarhus

  Kender du fornemmelsen af, at du ikke er helt der, hvor du gerne vil være? At du godt kan mærke, at noget er galt, men at du ikke ved, hvordan du skal handle. Kriser er en del af livet, og noget, vi alle før eller siden oplever. Vi kan opleve livskriser, når livet pludselig forandrer sig drastisk eller traumatiske kriser, når vi bliver udsat for voldsomme hændelser.

  Måske har du i lang tid ikke været glad for dit arbejde. Måske knirker parforholdet lige rigeligt, efter at det hele går op i børn og madpakker. Eller måske er du grundlæggende i tvivl om, om det er den rigtige vej, du har valgt i livet.

  Livskrise – hvad er det?

  Livskriser er noget, vi alle før eller siden oplever. Krise betyder forandring eller vendepunkt og kan opstå i forskellige aldre og faser. Vi kan opleve livskriser, når projekter mislykkes, når livet midlertidigt ikke giver mening eller ved store forandringer. En livskrise kan fx udløses af skilsmisse, dødsfald, fyring, men kan også opstå uden ydre forandringer.

  En livskrise kan være ganske kortvarig, men kan tage uger, måneder og måske år at komme igennem. Det tager tid at erkende, at projektet er kuldsejlet, og at det er nødvendigt med et nyt valg for at komme videre.

  Kommer du godt igennem livskrisen, kan du komme styrket ud på den anden side – og være klar til den næste livskrise. For livskriser er ikke noget, du selv vælger fra eller til. De er en naturlig del af livet.

  Metakognitivt behandlingsforløb

  Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi hjælp til livskriser gennem metakognitive behandlingsforløb. Ved at arbejde med holde fast i det, der betyder noget for os, kan det metakognitive behandlingsforløb hjælpe til finde derhen, hvor vi kan leve det liv, vi gerne vil. Vi vil arbejde med at acceptere, de mange tanker og spekulationer, en livskrise ofte sætter i gang hos os. Ved at øve os i at lade tankerne være, vil tankerne fylde mindre og stoppe med at være styrende, så livet i stedet kan leves.

  Vi kommer i livskrise mange gange i vores liv. Vi skal huske, at det, der gør os stærkest som mennesker er, at vi får lov til at opleve krisen, får lov at gennemleve den og ikke mindst får lov at opleve, at vi godt kan overleve livskrisen.

  Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et metakognitivt behandlingsforløb, kan du kontakte Psykologhuset ReView på mail: info@re-view.dk eller tlf.: 9394 2530.

  Hvordan foregår en samtale hos os?
  Læs mere