Metakognitiv terapi i gruppe

Metakognitiv terapi fungerer rigtigt godt i gruppe og derfor udbydes følgende gruppeforløb med opstart

Forløbet henvender sig til dig, der er udfordret af tankemylder, stress, angst og/eller depression, og som gerne vil afprøve behandling med metakognitiv terapi på en billig men effektiv måde. Igennem gruppeforløbet introduceres du til principperne bag metakognitiv terapi samt de strategier til tankehåndtering, der er knyttet til denne terapiform.

Behandlingsformen fokuserer primært på dine problematiske tankeprocesser og meget lidt på indholdet af dine tanker. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at dele svære problemstillinger med gruppen. Du skal derfor ikke være bekymret for at skulle dele ting med andre, som du ikke har lyst til at tale om.

Igennem forløbet vil du få en bedre forståelse for dine tanker og følelser og for de processer, der driver overtænkning, bekymring mm. Du vil også lære strategier til at håndtere dine tanker på nye måder, så du kan mindske tankemylder, stress, angst, anspændthed samt depression og dermed øge din trivsel væsentligt.

Du vil blive introduceret til følgende områder:

 • Viden om de mekanismer, der skaber og vedligeholder tankemylder, stress, angst og depression. Fokus for terapien vil være på disse mekanismer og på, hvordan du bedst overvinder dem.
 • Konkrete teknikker til at genvinde kontrol over dine bekymringer og/eller dine grublerier.
 • Viden om hvordan du vedligeholder ubehag med uheldige strategier, samt viden om gode mestringsstrategier.
 • Afkoblet opmærksomhed (Detached mindfulness) som et vigtigt element til at genvinde kontrol over tankemylder og kropslig ubehag.
 • Opmærksomhedstræning.
 • Viden om, hvordan du møder udfordringer i fremtiden uden at blive syg af dem.
 • Små hjemmeopgaver. Det er vigtigt for forløbets udfald, at du prioriterer disse.
 • Løbende registrering (via relevante måleredskaber), så du tydeligt kan se dine fremskridt.
 • En personlig opsummering og “køreplan”, så du får de bedste forudsætning for selv at arbejde videre med dine nye strategier i fremtiden.

Hvorfor vælge et gruppeforløb hos ReView?

Vi mener, at det er vigtigt for din udvikling, at du føler dig tryg i gruppen og at det, i et vist omfang, er muligt at tilpasse forløbet til deltagernes udfordringer. Derfor bliver du del af

 • en mindre gruppe med max 8 deltagere.

Derudover mener vi, at det er en stor fordel at deltage på et hold, med en lokal underviser. Det betyder nemlig, at at du altid kan:

 • booke opfølgende samtaler hos den underviser, der kender dig
 • at det er muligt at lave et personligt opfølgende forløb “face to face”

Den sidste fordel hos ReView er muligheden for at

 • betale forløbet i rater

Det vil sige, at du har mulighed for at betale over 6 gange i stedet for at betale det fulde beløb samlet ved tilmelding.

Pris og tilmelding:

Gruppeforløbet løber over 6 gange af 2 timer pr gang (en gang pr uge, 6 uger i træk) og koster 4000 kr. Er du medlem af sundhedsforsikringen Danmark, kan du få tilskud på 1200 kr, hvilket vi indberette direkte til Danmark for dig.

For yderligere information er du velkommen til at ringe eller skrive til Psykolog Dorte Fløe Lemming .

Du kan også sikker dig en plads allerede nu via linket nedenfor.

 

Vil du hellere betale forløbet i rater, er dette også muligt, men da skal du skrive til Dorte, så hun kan oprette dig i systemet.

Gruppeforløb i metakognitiv terapi
Torsdag d. 16 maj kl 16-18

Tilmeld dig her

Gruppeforløb i metakognitiv terapi
Mandag d. 27 maj kl 16-18

Tilmeld dig her