Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 09.30 – 11.30
Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!
Du kan også kontakte os herunder:

  Metakognitiv terapi i grupper

  Metakognitiv terapi fungerer rigtigt godt i gruppe og derfor udbydes følgende gruppeforløb med opstart

  Forløbet henvender sig til dig, der er udfordret af tankemylder, stress, angst og/eller depression, og som gerne vil afprøve behandling med metakognitiv terapi på en billig men effektiv måde. Igennem gruppeforløbet introduceres du til principperne bag metakognitiv terapi samt de strategier til tankehåndtering, der er knyttet til denne terapiform.

  Behandlingsformen fokuserer primært på dine problematiske tankeprocesser og meget lidt på indholdet af dine tanker. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at dele svære problemstillinger med gruppen. Du skal derfor ikke være bekymret for at skulle dele ting med andre, som du ikke har lyst til at tale om.

  Igennem forløbet vil du få en bedre forståelse for dine tanker og følelser og for de processer, der driver overtænkning, bekymring mm. Du vil også lære strategier til at håndtere dine tanker på nye måder, så du kan mindske tankemylder, stress, angst, anspændthed samt depression og dermed øge din trivsel væsentligt.

  Du vil blive introduceret til følgende områder:

  • Viden om de mekanismer, der skaber og vedligeholder tankemylder, stress, angst og depression. Fokus for terapien vil være på disse mekanismer og på, hvordan du bedst overvinder dem.
  • Konkrete teknikker til at genvinde kontrol over dine bekymringer og/eller dine grublerier.
  • Viden om hvordan du vedligeholder ubehag med uheldige strategier, samt viden om gode mestringsstrategier.
  • Afkoblet opmærksomhed (Detached mindfulness) som et vigtigt element til at genvinde kontrol over tankemylder og kropslig ubehag.
  • Opmærksomhedstræning.
  • Viden om, hvordan du møder udfordringer i fremtiden uden at blive syg af dem.
  • Små hjemmeopgaver. Det er vigtigt for forløbets udfald, at du prioriterer disse.
  • Løbende registrering (via relevante måleredskaber), så du tydeligt kan se dine fremskridt.
  • En personlig opsummering og “køreplan”, så du får de bedste forudsætning for selv at arbejde videre med dine nye strategier i fremtiden.

  Hvorfor vælge et gruppeforløb hos ReView?

  Vi mener, at det er vigtigt for din udvikling, at du føler dig tryg i gruppen og at det, i et vist omfang, er muligt at tilpasse forløbet til deltagernes udfordringer. Derfor har vi prioriteret at:

  • du bliver del af en mindre gruppe med max 8 deltagere
  • du får mulighed for booke opfølgende samtaler hos den underviser, der kender dig

  Derudover kan du betale forløbet i rater. Det vil sige, at du har mulighed for at betale over 6 gange i stedet for at betale det fulde beløb samlet ved tilmelding.  Du har også mulighed for at indberette forløbet til Sygeforsikringen Danmark, hvis du opfylder de rette kriterier, og derved få refunderet dele af din udgift.

  Læs om Milles møde med Metakognitiv gruppeterapi

  Pris og tilmelding

  Gruppeforløbet løber over 6 gange af 2 timer pr gang og koster 4000 kr. Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du sandsynligvis få tilskud på 1200 kr, hvilket vi indberetter direkte til Danmark for dig.

  Vil du helst betale forløbet i rater, skal du blot oprette dig i systemet og indbetale første rate, så er du sikret en plads. Dog skal du være opmærksom på, at du ved tilmelding forpligter dig til at betale det fulde beløb på 4000 kr – også ved fravær en eller flere gange.

  For yderligere information er du velkommen til at skrive til os på info@re-view.dk

  Du kan også sikker dig en plads allerede nu via linket nedenfor.