Nyhed!! Vores populære gruppeforløb udbydes nu i Rønde – og for første gang udbyder vi et hold specifikt til unge fra 16-21 år.

Da efterspørgslen på vores metakognitive gruppeforløb er vokset, tilbyder vi nu gruppeforløb udenfor Århus. Vi har derfor fundet skønne lokaler i Rønde, der passer perfekt til gruppeforløbet – også i disse Covid-19 tider, hvor det kræver ekstra plads i mellem deltagerne!

Vi har også, som noget helt nyt, special-designet et tilbud til unge mellem 16-21 år, der kæmper med stress, angst, depression, lavt selvværd og/eller mistrivsel.

Dette hold henvender sig derfor til dig, der er ung, og som synes, at livet ind i mellem kan være hårdt og svært at navigere i. Det er for dig, der har det svært i sociale sammenhænge, dig der føler dig stresset og har svært ved at håndtere alle de krav, der stilles til unge i dag (f.eks i skolen) og til dig, der føler dig trist eller ængstelig og ønsker hjælp til igen at blive rigtig glad

Du kan tilmelde dig gruppeforløbet for unge lige her:

 • Gruppeforløb for unge – mandag d 19. oktober – OPTAGET
 • RING FOR NÆSTE DATO

Husk der kun er få pladser pr hold så book allerede nu!

Er du i tvivl om, om gruppesessionerne er noget for dig, og har du spørgsmål om forløbet eller målgruppen, så ring endelig til os.

Vi vil altid hjælpe dig godt på vej

Metakognitiv terapi i grupper

Metakognitiv terapi fungerer rigtigt godt i gruppe og derfor udbydes følgende gruppeforløb med opstart

Forløbet henvender sig til dig, der er udfordret af tankemylder, stress, angst og/eller depression, og som gerne vil afprøve behandling med metakognitiv terapi på en billig men effektiv måde. Igennem gruppeforløbet introduceres du til principperne bag metakognitiv terapi samt de strategier til tankehåndtering, der er knyttet til denne terapiform.

Behandlingsformen fokuserer primært på dine problematiske tankeprocesser og meget lidt på indholdet af dine tanker. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at dele svære problemstillinger med gruppen. Du skal derfor ikke være bekymret for at skulle dele ting med andre, som du ikke har lyst til at tale om.

Igennem forløbet vil du få en bedre forståelse for dine tanker og følelser og for de processer, der driver overtænkning, bekymring mm. Du vil også lære strategier til at håndtere dine tanker på nye måder, så du kan mindske tankemylder, stress, angst, anspændthed samt depression og dermed øge din trivsel væsentligt.

Du vil blive introduceret til følgende områder:

 • Viden om de mekanismer, der skaber og vedligeholder tankemylder, stress, angst og depression. Fokus for terapien vil være på disse mekanismer og på, hvordan du bedst overvinder dem.
 • Konkrete teknikker til at genvinde kontrol over dine bekymringer og/eller dine grublerier.
 • Viden om hvordan du vedligeholder ubehag med uheldige strategier, samt viden om gode mestringsstrategier.
 • Afkoblet opmærksomhed (Detached mindfulness) som et vigtigt element til at genvinde kontrol over tankemylder og kropslig ubehag.
 • Opmærksomhedstræning.
 • Viden om, hvordan du møder udfordringer i fremtiden uden at blive syg af dem.
 • Små hjemmeopgaver. Det er vigtigt for forløbets udfald, at du prioriterer disse.
 • Løbende registrering (via relevante måleredskaber), så du tydeligt kan se dine fremskridt.
 • En personlig opsummering og “køreplan”, så du får de bedste forudsætning for selv at arbejde videre med dine nye strategier i fremtiden.

Hvorfor vælge et gruppeforløb hos ReView?

Vi mener, at det er vigtigt for din udvikling, at du føler dig tryg i gruppen og at det, i et vist omfang, er muligt at tilpasse forløbet til deltagernes udfordringer. Derfor bliver du del af

 • en mindre gruppe med max 8 deltagere.

Derudover kan du hos os deltage på hold med en lokal underviser. Det betyder, at at du altid kan:

 • booke opfølgende samtaler hos den underviser, der kender dig

Den sidste fordel hos os er muligheden for at

 • betale forløbet i rater
 • få indberette forløbet til Sygeforsikringen Danmark

Det vil sige, at du har mulighed for at betale over 6 gange i stedet for at betale det fulde beløb samlet ved tilmelding.

Læs om Milles møde med Metakognitiv gruppeterapi

Pris og tilmelding:

Gruppeforløbet løber over 6 gange af 2 timer pr gang (typisk en gang pr uge de første to gange, herefter hveranden uge for de sidste fire gange) og koster 4000 kr. Er du medlem af sundhedsforsikringen Danmark, kan du få tilskud på 1200 kr, hvilket vi indberette direkte til Danmark for dig.

Vil du helst betale forløbet i rater, skal du blot oprette dig i systemet og indbetale første rate, så er du sikret en plads. Dog skal du være opmærksom på, at du ved tilmelding forpligter dig til at betale det fulde beløb på 4000 kr – også ved fravær en eller flere gange.

For yderligere information er du velkommen til at skrive til os på info@re-view.dk

Du kan også sikker dig en plads allerede nu via linket nedenfor.