Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.
Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!
Du kan også kontakte os herunder:

  Personlig udvikling

  Har du mistet retning eller styring i dit liv? Og sidder du med en oplevelse af, at noget ikke er helt, som det skal være, men du ved ikke helt, hvad du skal gøre ved det eller hvordan? Måske sidder du med en fornemmelse af, at der skal ske noget andet, noget nyt, men du ved ikke hvad?

  Hos Psykologhuset ReView arbejder vi med personlig udvikling ud af vores 3R model, som baserer sig på en metakognitiv opfattelse af psyken kombineret med de bedste værktøjer inden for personlig udvikling.

  Når vi arbejder med personlig udvikling, sætter vi derfor fokus på 3 områder, som er helt centrale, hvis du vil arbejde hen imod et liv med øget personlig trivsel, bedre præstationer, mening og glæde.

  Reducer overtænkning og uhensigtsmæssig adfærd

  Det harmoniske liv og den stabile præstation forstyrres af bekymring, grubleri og overdrevet “væren på vagt” og/eller på forkant. Derfor vil vi sammen arbejde med din evne til at skrue ned for bekymringer, overdrevet planlægning og grublerier samt uhensigtsmæssig adfærd, som utilsigtet fører til mistrivsel og leder dig i en uønsket retning.

  Retning – Hvad er vigtigt for dig?

  Skal du leve et liv i trivsel, så er du nødt til at vide, hvad der er vigtigt for dig, og hvad der gør dig glad. Paradoksalt nok er det noget, som de færreste mennesker forholder sig til. Vi vil derfor sætte fokus på, hvad der er vigtigt for dig, hvis du skal leve et meningsfuldt liv og undersøge, hvad der står i vejen for, at du udvikler dig i den ønskede retning.

  Rutiner – intet varer ved, hvis ikke du holder fast i den nye adfærd?

  Som en del af processen vil vi også undersøge, hvad der skal til for, at du formår at holde fast i den gode udvikling mange år fremover. Alt for ofte begynder vi at gøre det, vi plejer over tid – og så får vi også det, vi plejer. For at undgå dette, vil vi sammen arbejde med at ændre din adfærd samt de dårlige vaner og rutiner, og i stedet indarbejde små overskuelige mønstre og rutiner, der fungerer. Både mentalt, fysisk og adfærdsmæssigt.

  Livskrise
  Læs mere
  Hvordan foregår en samtale hos os?
  Læs mere