Kontakt os på tlf. 93 94 25 30

Vi har telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl 9.30 – 11.30.

Ringer du udenfor vores åbningstid så læg en besked – så ringer vi dig op!

Du kan også kontakte os herunder:

  Specialiseret behandling af søvnproblemer

  Søvn er lige så vigtig for vores sundhed, trivsel og udvikling, som kost og motion er. Vi bruger faktisk ca. en tredjedel af livet på at sove, men rigtigt mange af os generes af dårlig søvn i løbet af livet. For nogen varer det kort tid, for andre er det en kronisk tilstand.

  De fleste af os har oplevet, at når vi sover dårligt en enkelt nat eller flere, bliver vi lettere irriterede, ukoncentrerede, trætte, glemsomme og mere fraværende. At sove for lidt eller dårligt en enkelt nat eller to er ikke farligt, selvom det kan være irriterende. Men når det står på over længere tid, viser både forskning og klinisk erfaring, at søvnproblemer kan have negative fysiske og psykiske konsekvenser og nedsætte vores livskvalitet og trivsel.

  Derfor er det vigtigt at søge hjælp til søvnproblemer.

  Effektivt, kort forløb

  Hos Psykologhuset ReView tilbyder vi specialiseret behandling af søvnproblemer ved psykolog Danielle Dahlhus. Danielle har i flere år forsket i og arbejdet specifikt med behandling af søvnproblemer. Behandlingen henvender sig til voksne. Læs om forløb til børn og unge med søvnproblemer her.

  Tilbuddet henvender sig til dig, der:

  • Har problemer med at falde i søvn,
  • Vågner uden at kunne falde i søvn igen
  • Oplever en angst eller indre uro i forbindelse med søvn
  • Har tankemylder ved sengetid,
  • Vågner for tidligt om morgenen,
  • Er træt i løbet af dagen og/eller
  • Er generet af natlige opvågninger

  I langt de fleste tilfælde varer et behandlingsforløb kun 4-5 sessioner. Der er således mulighed for hurtigt at opnå langvarig bedring. Da Danielle også tilbyder behandling af bl.a. stress, depression, angst, ADHD, lavt selvværd m.m., kan behandlingen af søvnproblemer derfor både stå alene, men kan også udføres som led i et forløb, der retter sig mod hjælp til andre problematikker.

  Behandlingsforløb mod søvnproblemer

  Forskning og klinisk erfaring viser, at søvnproblemer kan behandles effektivt via psykologisk søvnbehandling. I et behandlingsforløb får du forskellige psykologiske samt adfærdsregulerende redskaber og strategier, der specifikt hjælper til at løse dine problemer. Formålet med behandlingen er at gøre dig i stand til selv at kunne behandle dine søvnproblemer på sigt uden hjælp.

  Du modtager vejledning og støtte i at etablere en god søvnhygiejne, at skabe gode vaner og handlinger i din hverdag, som optimerer de biologiske processer, der er involveret i søvn. Søvnhygiejne er dokumenteret som effektiv til at behandle søvnproblemer og fremhæves i både nationale og internationale retningslinjer som førstevalg i behandlingen af søvnproblemer.

  Behandlingen er baseret på strategier og metoder, der er videnskabeligt dokumenteret som effektive. Danielle anvender primært kognitiv adfærdsterapi (KAT), når det vedrører søvnvanskeligheder. Hun arbejder desuden tæt sammen med flere læger inden for feltet og har en vigtig viden om samspillet mellem det fysiologiske og psykologiske ift. søvn. Læs anbefalinger af søvnforløb hos Danielle.

  For mere information om søvnforløb til voksne kontakt Psykologhuset ReView på info@re-view.dk.

  Livskrise
  Læs mere
  Hvordan foregår en samtale hos os?
  Læs mere